Helhedsorienteret behandling

Du kan få hjælp til:
- at forstå og bekæmpe sygdomme og ubalancer samt ændre usunde mønstre i krop, psyke og tanker.
- at tackle og håndtere de udfordringer, du har i relation til dit job og studium samt din partner, børn og familie.

Jeg arbejder helhedsorienteret med fokus på, hvordan dine fysiske symptomer og ubalancer hænger sammen med dine tanker og følelser. Jeg tilbyder psykoterapeutiske samtaler og homøopatisk medicin, understøttet med irisanalyse og meditative øvelser til børn, unge og voksne. Hvert forløb er skræddersyet og tilpasset de aktuelle udfordringer og symptomer, som du eller dit barn har.

Jeg kan hjælpe dig med en helhedsorienteret og sammenhængende behandling af fysiske, psykiske og mentale følger i relation til fx:

Stress og Angst:
Herunder præstationsangst, skoleangst, udbrændthed, lavt selvværd, følelser af tristhed og depression, indadvendthed, utilstrækkelighed, ondt i mave og solar plexus, svimmelhed, kvalme, sitren, hjertebanken, koncentrationsbesvær, hovedpine, søvn- og fordøjelsesproblemer, træthed og oversensitivitet i forhold til lyd, lys, dufte og stemninger.

Seksualitet og Parforhold:
Herunder individuel terapi og parterapi i relation til udfordringer med samliv, kommunikation, tillid, intimitet, seksualitet, grænsesætning, følger af seksuelle grænseoverskridelser, ensomhed og hjertesorg.

Kvindesygdomme:
Herunder bl.a. ubalancer i stofskifte og hormoner, underlivs- og kønssygdomme, uregelmæssigheder ifht. menstruation og fordøjelse, PCO og cyster.