Samtale og homøopati

Jeg hjælper dig til at blive mere bevidst om, hvem du er og at stå ved dig selv i dine relationer og din kommunikation. Det vil styrke dig, så du får det bedre med dig selv og i relation til andre mennesker.

Gennem samtaleterapi hjælper jeg dig til at få øje på uhensigtsmæssige mønstre, tanker, følelser og handlinger. Og jeg støtter dig til at ændre det, du har behov for, for at komme videre som et mere helt og afbalanceret menneske - fysisk, psykisk og åndeligt.

Jeg møder dig, som det unikke menneske, du er. Det er dig, der kender din historie, dine følelser, tanker og fysiske symptomer bedst. Og det er dig, der har nøglen til og ansvaret for at skabe en forandring hos dig selv, men med støtte fra mig.

Jeg tilbyder terapeutiske, coachende og udviklende samtaler understøttet af antroposofisk homøopatisk medicin fra bl.a. Allergica og Bachs Blomster. Jeg benytter desuden øjenanalyse (irisanalyse) i forhold til at se ubalancer i krop, sjæl og ånd. Og jeg anbefaler læsestof, meditationer og andre øvelser som led i en helhedsorienteret og sammenhængende behandling.

Jeg har blandt andet erfaring med:

Stress og Angst:
Herunder præstationsangst, skoleangst, udbrændthed, lavt selvværd, følelser af tristhed og depression, indadvendthed, utilstrækkelighed, ondt i mave og solar plexus, svimmelhed, kvalme, sitren, hjertebanken, koncentrationsbesvær, hovedpine, søvn- og fordøjelsesproblemer, træthed og oversensitivitet i forhold til lyd, lys, dufte og stemninger.

Parforhold og Seksualitet:
Herunder individuel terapi og parterapi i relation til udfordringer med samliv, kommunikation, tillid, intimitet, seksualitet, grænsesætning, følger af seksuelle grænseoverskridelser, ensomhed, hjertesorg, ubalancer i stofskifte og hormoner, underlivs- og kønssygdomme, uregelmæssigheder ifht. menstruation og fordøjelse, PCO og cyster.

Professionelle relationer:
Herunder bl.a. kommunikative og relationelle udfordringer i forhold til kolleger, chef, medarbejdere, organisering, svære samtaler, forhandlinger, samarbejder, sygemeldinger, stress, præstationsangst, eksamensangst etc.