Irisanalyse

Ved hjælp af en Irisanalyse, vurderer jeg tilstanden af dine organer, inklusive dine mentale og følelsesmæssige strukturer. Behandlingen foregår ved, at jeg tager et foto af dine øjne og analyserer det i samtale med dig.

Irisanalyse hjælper til at præcisere, hvor det problem du har, sidder i kroppen. Iris er så at sige et spejl af din krop. Men dertil kommer, at der til hver enkelt sted i din krop, også er følelser og tanker tilknyttet. Fx kan du have en depression, som kan sidde forskellige steder i din krop. Det kan være i hjertet, i lungerne eller i leveren. Afhængig af, hvor depressionen sidder, er der koblet forskellige følelser, tanker og fysiske symptomer til. Som irisanalytiker kan jeg se i dit øje, hvor depressionen sidder og kender også symptomerne på de forskellige former for depressioner. Således at du bliver behandlet rigtigt, dvs. med den medicin, der er målrettet til det fysiske organ, de følelser og tanker, som du har, som følge af en depression.

Irisanalyse er en diagnosticeringsmetode. Og ved hjælp af en irisanalyse er det muligt at vurdere tilstanden af dine organer ud fra individuelle tegn i dit øje. Det er også muligt at aflæse mentale og følelsesmæssige strukturer ud fra din iris. Det er oftest de mentale og følelsesmæssige tilstande, som ligger til grund for sygdomme i organerne. En succesfuld behandling afhænger derfor af, at der arbejdes med både tanker, følelser og den fysiske krop. Samtale er derfor også en vigtig del af både diagnosen og behandlingen. En irisanalyse understøttes desuden altid af en samtale med dig om dit sygdomsforløb, dine symptomer og din tilstand, for at stille en præcis diagnose.

Læs mere om irisanalyse