Homøopatisk medicin

Homøopatisk medicin virker ikke bare ind på din krop, det virker også på dine følelser og tanker. Og derfor virker det både udrensende på dine følelser, tanker og fysiske symptomer. Og samtidigt kan det understøtte dig i nye følelses-, tanke- og handlingsmønstre. Homøopatisk medicin støtter dig, så du bliver i stand til selv at overvinde og forvandle fysiske, følelsesmæssige og mentale ubalancer.

Antroposofisk homøopatisk medicin er fremstillet ud fra indsigt i, hvordan den livskraft, der ligger til grund for forskellige planter, dyr, mineraler og metaller, kan anvendes til helbredelse af mennesker. Ved hjælp af medicinen påvirkes menneskets indre processer til at fungere mere optimalt, så en varig bedring kan opnås. Ud over at have en effekt på et menneskes fysiske krop, vil livskraften bag medicinen desuden hjælpe til at overvinde og forvandle følelsesmæssige og mentale udfordringer. Medicinen understøtter altså en holistisk behandling.

Jeg benytter primært homøopatisk medicin fra Allergica, Bachs Blomster og Weleda. Læs mere om homøopatisk medicin på Allergica.dk og Alma-info.dk