Min vej og Mission

Jeg hjælper mennesker og par med at forstå og forløse de vanskeligheder og udfordringer de står i, som ofte handler om kommunikative og relationelle udfordringer. Målet er, at hjælpe mennesker med at blive til lige præcis den, som de inderst inde er og at stå ved sig selv i deres relationer og kommunikation. Og dermed opleve sig som et mere helt, afbalanceret og styrket menneske.

Mit udgangspunkt er, at ethvert menneske inderst inde er, som det skal være. Men vi tror, at vi er de roller, vi påtager os og at vi er vores følelser, tanker og handlinger. Men ofte bunder det i opdragelse og kulturelle normer. Ved at skrælle de lag af, som ikke er os, kan vi finde ind til kernen af, hvem vi i virkeligheden er. Og derfra kan vi skabe det liv og de relationer, som vi gerne vil have.

Uddannelse og karriere:
Jeg er oprindeligt uddannet cand.scient.soc. i kommunikation og relationer fra Roskilde Universitet og har arbejdet med kommunikation, relationer, ledelse og social ansvarlighed (CSR) i erhvervslivet gennem mange år. Herunder som sparringspartner for ledere og medarbejdere ifht. trivsel, samarbejde, ledelse, kommunikation og udvikling individuelt og som team. Siden har jeg uddannet mig som EMCC certificeret coach. Og har arbejdet med bl.a. vejledning, coaching og personlig udvikling af ledige akademikere og unge gymnasielever med psykiske udfordringer i en årrække. Sideløbende har jeg uddannet mig til Antroposofisk Terapeut og Homøopat. Og i dag arbejder jeg med individuel samtaleterapi, parterapi, homøopatisk medicin og irisanalyse. Og jeg hjælper både børn, unge og voksne i relation til fysiske sygdomme samt psykiske, tankemæssige og relationelle udfordringer.

Min vej:
Personligt har jeg været på lidt af en rejse. Mit møde med antroposofisk terapi og homøopati har skabt en stor forandring i mit liv. Jeg har fået øje på og arbejdet med at ændre de mønstre, tanker, følelser og handlinger, som har præget mig siden min opvækst og ungdom. Jeg har været igennem alt fra stofskifteubalancer, stress, depression, hjernerystelse, piskesmeld, parforholdsproblemer, skilsmisse og et barn med skoleangst. Men jeg har fundet ud af, at disse livsomstændigheder, ikke gør mig til den, jeg er. Efter at jeg har erkendt det, er jeg på mange måder blevet mere fri, og livet har taget en anden drejning, så jeg er et andet sted i dag.

Min rejse gør mig ikke nødvendigvis til en kompetent behandler. Men det vidner om, at jeg kender til en række sygdomme og livskriser indefra. Jeg siger heller ikke, at antroposofisk samtaleterapi og homøopatisk medicin er det eneste sande, og at det virker for dig. Der findes mange behandlingsformer og vi er alle individer, og går hver vores vej. Men jeg har valgt at arbejde som antroposofisk terapeut og homøopat, fordi jeg har både tillid til og erfaring med, at det virker for mig selv og mine klienter.